Om undervisningen og undervisningsværdier

Undervisningens mål er at udvikle Musikalske kompetencer og livskompetencer. Det sker gennem orkestre, kor, ensembler og deltagelse i koncerter, oplevelser og events.

Udgangspunktet er at der i en hver elev, uanset alder og baggrund, findes et udviklingspotentiale for både de musiske kompetencer og livskompetencerne. Udviklingen af disse kompetencer kræver dog en egen indsats af eleven med opbakning fra hjemmet.

Musikskolens har inden for de sidste år valgt at bygge sin undervisning på nogle grundværdier, som er formuleret af den amerikanske musiker, musiklærer og foredragsholder Al DiCroce. Hans foredrag ” Creating an opportunity for success” giver nogle små ”opskrifter” på hvordan man opnår succes med det man laver eller er interesseret i. Udgangspunkt er de engelske C-ord:

Care – (være interesseret i, omsorg, holde af)

Commitment – (engagement, forpligtelse)

Consistency – (vedholdenhed, konstant)

Champions attitude – (her i betydningen at gøre sit bedste)

Connections –  (relationer, forbindelser, fællesskab)

Læs endvidere om TAOPA her.

Se desuden dette lille klip om 8 veje  til succes der omtale følgende begreber: Passion -passion, Work-arbejde, Good-at være god og gøre sit bedste, Practice-øve sig, Focus-fokusering, koncentration, Push – skub, støtte, Persist – vedholden, Serve – tjene eller være til gavn for andre.Nyt fra blog’en…


Find os på Facebook

Tryk på knappen herunder for at dele et link til denne side med dine venner. Du kan også finde Musikskolen på Facebook ved at klikke på linket.

Delt om MusikskolenArkiver


Kategorier


Admin