Sæson pris (Sæson 2019-2020): 2.280 kr.

Pr. rate 1.140 kr.

Sæson pris ved søskenderabat: 1.140 kr.

Pr. rate 570 kr.

N.B.  Fra sæson 19/20 f.f. er det ikke længere muligt at hente indbetalingskort for hver enkelt rate på elevintra, da kommunen fremover udsender opkrævningerne til betaling via PBS

Fremover vil man derfor modtage opkrævning til brug for indbetaling via PBS af relevant rate. Betaling kan ske via Netbank.

Elevbetalingen for MINIMUS, Grundskole og Maximus opkræves i 2 rater. Der betales forud med følgende forfaldsdatoer:

FREDAG d. 6.9.2018 forfalder første rate (Opkrævningen udsendes af kommunen omkring startdatoen- indbetalingskort kan ikke længere hentes på intra)

FREDAG d. 10.1.2020 forfalder anden og hermed sidste rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra kommunen – indbetalingskort kan ikke længere hentes på intra)

Restance kan medføre, at eleven udelukkes fra optagelse i ny sæson.