Sæson pris (Sæson 2018-2019): 2.240 kr.

Pr. rate 1.120 kr.

Sæson pris ved søskenderabat: 1.120 kr.

Pr. rate 560 kr.

Betaling sker via Netbank. Tæt på startdatoen vil man modtage en opkrævning, der indeholder en unik talkode til brug for indbetaling af førstkommende rate.

N.B. Raterne udsendes med hver sin talkode. Man kan dog også selv hente indbetalingskort for hver enkelt rate på elevintra.

Elevbetalingen for MINIMUS, Grundskole og Maximus opkræves i 2 rater. Der betales forud med følgende forfaldsdatoer:

FREDAG d. 7.9.2018 forfalder første rate (Opkrævningen udsendes senest tæt på startdatoen)

FREDAG d. 11.1.2019 forfalder anden og hermed sidste rate *(Afvent at opkrævning udsendes fra Musikskolen – eller hent selv indbetalingskortet på elevintra)

Restance kan medføre, at eleven udelukkes fra undervisningen og optagelse i ny sæson.