Sæson pris (Sæson 2017-2018): 2.200 kr.

Pr. rate 1.100 kr.

Sæson pris ved søskenderabat: 1.100 kr.

Pr. rate 550 kr.

Betaling sker via Netbank. Tæt på startdatoen vil man modtage en opkrævning, der indeholder en unik talkode til brug for indbetaling af førstkommende rate.

N.B. Raterne udsendes med hver sin talkode.

Elevbetalingen for MINIMUS, Grundskole og Maximus opkræves i 2 rater. Der betales forud med følgende forfaldsdatoer:

FREDAG d. 8.9.2017 forfalder første rate (Opkrævningen udsendes senest tæt på startdatoen)

FREDAG d. 12.1.2018 forfalder anden og hermed sidste rate *(Afvent at opkrævning udsendes fra Musikskolen – eller hent selv indbetalingskortet på elevintra)

Restance kan medføre, at eleven udelukkes fra undervisningen og optagelse i ny sæson.