Pris for Instrumental- og vokalundervisning

Sæson pris (Sæson 2018-2019): 4.160 kr.

Pr. rate 1.040 kr.

Sæson pris ved flerfagsrabat: 2.912,00 kr.

Pr. rate 714 kr.

Sæson pris ved søskenderabat: 2.080  kr.

Pr. rate 520 kr.

Sæson pris ved flerfagsrabat for søskende: 1.456 kr.

Pr. rate 364 kr.

Sæson pris for voksne over 25 år(Kan optages i særlige tilfælde): 5.200 kr.

Pr. rate 1.300 kr.

Betaling sker via Netbank. Tæt på startdatoen vil man modtage en opkrævning, der indeholder en unik talkode til brug for indbetaling af  førstkommende rate.

N.B. Raterne udsendes med hver sin unikke talkode. Det er dog også muligt at hente indbetalingskort til hver enkelt rate på elevintra.

Elevbetalingen for Instrumental- og vokalundervisning opkræves i 4 rater. Der betales forud med følgende forfaldsdatoer:

FREDAG d. 24.8.2018 forfalder første rate (Opkrævningen udsendes tæt på startdatoen)

FREDAG d. 26.10.2018 forfalder anden rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra Musikskolen – el. hent selv indbetalingskortet på elevintra)

FREDAG d. 11.1.2019 forfalder tredje rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra Musikskolen – el. hent selv indbetalingskortet på elevintra)

ONSDAG d. 27.3.2019 forfalder fjerde og hermed sidste rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra Musikskolen – el. hent selv indbetalingskortet på elevintra)

Restance kan medføre, at eleven udelukkes fra undervisningen og optagelse i ny sæson.

Hel eller delvis friplads for børn og unge mellem 6 og 17 år kan søges gennem BROEN Høje-Taastrup

Se iøvrigt Musikskolens regler

TILMELDING