Pris for Instrumental- og vokalundervisning

Sæson pris (Sæson 2019-2020): 4.240 kr.

Pr. rate 1.060 kr.

Sæson pris ved flerfagsrabat: 2.968,00 kr.

Pr. rate 742 kr.

Sæson pris ved søskenderabat: 2.120  kr.

Pr. rate 530 kr.

Sæson pris ved flerfagsrabat for søskende: 1.484 kr.

Pr. rate 371 kr.

Sæson pris for voksne over 25 år(Kan optages i særlige tilfælde): 5.300 kr.

Pr. rate 1.325 kr.

N.B.  Fra sæson 19/20 f.f. er det ikke længere muligt at hente indbetalingskort for hver enkelt rate på elevintra, da kommunen fremover udsender opkrævningerne til betaling via PBS

Fremover vil man derfor modtage opkrævning til brug for indbetaling via PBS af relevant rate. Betaling kan ske via Netbank.

Elevbetalingen for Instrumental- og vokalundervisning opkræves i 4 rater. Der betales forud med følgende forfaldsdatoer:

FREDAG d. 30.8.2019 forfalder første rate (Afvent at opkrævning udsendes fra kommunen – indbetalingskort kan ikke længere hentes på intra)

FREDAG d. 25.10.2019 forfalder anden rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra kommunen – indbetalingskort kan ikke længere hentes på intra)

FREDAG d. 10.1.2020 forfalder tredje rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra kommunen – indbetalingskort kan ikke længere hentes på intra)

FREDAG d. 27.3.2020 forfalder fjerde og hermed sidste rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra kommunen – indbetalingskort kan ikke længere hentes på intra)

Restance kan medføre, at eleven udelukkes fra undervisningen og optagelse i ny sæson.

Hel eller delvis friplads for børn og unge mellem 6 og 17 år kan søges gennem BROEN Høje-Taastrup

Se iøvrigt Musikskolens regler

TILMELDING