Pris for Instrumental- og vokalundervisning

Sæson pris (Sæson 2017-2018): 4.080 kr.

Pr. rate 1.020 kr.

Sæson pris ved flerfagsrabat: 2856 kr.

Pr. rate 714 kr.

Sæson pris ved søskenderabat:2040  kr.

Pr. rate 510 kr.

Sæson pris ved flerfagsrabat for søskende: 1428 kr.

Pr. rate 354 kr.

Sæson pris for voksne over 25 år(Kan optages i særlige tilfælde): 5100 kr.

Pr. rate 1.275 kr.

Betaling sker via Netbank. Tæt på startdatoen vil man modtage en opkrævning, der indeholder en unik talkode til brug for indbetaling af  førstkommende rate.

N.B. Raterne udsendes med hver sin unikke talkode.

Elevbetalingen for Instrumental- og vokalundervisning opkræves i 4 rater. Der betales forud med følgende forfaldsdatoer:

FREDAG d. 25.8.2017 forfalder første rate (Opkrævningen udsendes tæt på startdatoen)

FREDAG d. 27.10.2017 forfalder anden rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra Musikskolen – el. hent selv indbetalingskortet på elevintra)

FREDAG d. 12.1.2018 forfalder tredje rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra Musikskolen – el. hent selv indbetalingskortet på elevintra)

ONSDAG d. 28.3.2018 forfalder fjerde og hermed sidste rate.  (Afvent at opkrævning udsendes fra Musikskolen – el. hent selv indbetalingskortet på elevintra)

Restance kan medføre, at eleven udelukkes fra undervisningen og optagelse i ny sæson.

Hel eller delvis friplads for børn og unge mellem 6 og 17 år kan søges gennem BROEN Høje-Taastrup

Se iøvrigt Musikskolens regler

TILMELDING