Hvis man har økonomiske problemer, kan man – på visse betingelser – søge økonomisk støtte til hjælp til betaling hos den frivillige forening BROEN.

Man kan dog ikke søge støtte til allerede indbetalt(e) rate(r).

Betingelser:

Barnet skal være mellem 6 og 17 år

– der skal – ganske kort – angives en årsag til ansøgningen – f.eks. økonomisk begrænsning grundet kontanthjælp, eller mange børn skal gå til noget.

– og – at barnet ikke ville kunne deltage uden BROENs støtte. Dokumentation kræves ikke, men BROEN håber på kun at modtage seriøse ansøgninger.

Du kan finde flere oplysninger om BROEN, og kan også finde deres ansøgningsskema ved at klikke på dette link:

Ansøgning om økonomisk støtte fra foreningen BROEN

N.B. Her bringes et vigtigt uddrag af BROENs forbehold:

Hvis barnet/den unge stopper i fritidsaktiviteten, skal der gives besked til BROEN Høje-Taastrup. Hvis der ikke gives besked, vil der ikke være mulighed for at søge støtte hos BROEN fremover. Desuden vil BROEN kræve støtten tilbagebetalt for den periode, hvor barnet/den unge er udeblevet fra fritidsaktiviteten.

BROEN Høje-Taastrup videregiver på intet tidspunkt dine oplysninger til tredjepart, medmindre du har givet dit personlige og forudgående samtykke til det. BROEN Høje-Taastrup forbeholder sig dog ret til at indhente oplysninger ved tredjepart angående barnets deltagelse i f.eks. idrætsforening.

BROEN opbevarer personlige oplysninger ifølge god skik og i henhold til persondataloven.