Musikskolen ønsker alle en god vinterferie!

Oprettet tors 13 feb 2020 af Gitta Jensen i Andet, Forside, Nyheder
Opret første kommentar

Musikskolen er lukket i uge 8.

Vi holder vinterferie -afspadsering fra lørdag d. 15. februar og vi ses igen fra mandag d. 24. februar.

Sidste nyt om opkrævninger

Oprettet ons 28 aug 2019 af Gitta Jensen i Andet, Nyheder
Kommentarer lukket til Sidste nyt om opkrævninger

Besked mdt. d. 16.12.19 fra kommunens Opkrævningsafd.:

Hvis du er i tvivl om du har betalt, kan du ringe til 43591000 og bede om Opkrævningen, så  hjælper de dig med info!

Opkrævning for 2. sammenspils-rate (= sidste sammenspils-rate)  samt 3. instrumental-rate  sæson 2019/2020 er på vej til jeres e-Boks medio december 2019. Opkrævning udsendes af kommunens opkrævningsafdeling.

Hvis man ikke er tilmeldt e-Boks, vil opkrævning blive sendt til jer pr. brevpost !

På opkrævningens specifikation fremgår det, hvordan beløbet er sammensat.

Du har også mulighed for at checke om opkrævnings-beløb er i overensstemmelse med den rate-oversigt (Blå bjælke : Betalinger), du kan se på elevintra*
*Du logger ind på elev-intra ved dette link, hvor du også har mulighed for at anvende dit NemID:
Instrumental-elever har pr. medio december 2019 hermed modtaget opkrævning for første, anden og tredje rate – samt evt. efter-opkrævning for udleveret bog, instrumentleje o.a.
Sammenspils-elever (Minimus-, Maximus-, Grundskole-, Karrusel- samt Violinværksted) har pr. medio december 2019 hermed modtaget opkrævning for første og sidste rate
N.B. Gebyr skal betales, hvis forfaldsdato ikke overholdes – her bringes Høje-Taastrup Kommunes regler herom:
  • Der tages 100 kr. en rykker

• Hvis der ikke betales efter rykkeren på 100 kr. sendes fordringen til SKAT

Tilmelding til Musikskolens sæson 2019-2020

Oprettet fre 20 apr 2018 af Gitta Jensen i Andet, Nyheder
Kommentarer lukket til Tilmelding til Musikskolens sæson 2019-2020

Tilmelding/gentilmelding til sæson 2019-2020 er nu åben!

Aktive elever/venteliste-elever  sæson 18/19 har netop modtaget mail om, at det nu er tid for gentilmelding til sæson 19/20.

Link til eksisterende elever: https://HOJETAASTRUP.speedadmin.dk

Link til NYE elever: https://HOJETAASTRUP.speedadmin.dk/Public/ElevOprettelse.aspx

Tilmeldingsfrist er 1.6.19 (for at nå at komme med i skemalægningen)

Optagelsesbreve forventes udsendt senest 1.7.2019 for tilmeldinger modtaget senest 1.6.19.

Hvis ikke der er ledig plads, vil man komme på venteliste og først få besked, når optagelse er mulig.

N.B. Optagelse i ny sæson kan dog ikke ske, hvis der henstår en restance og der ikke er indgået en aftale med kontoret om indbetaling af denne.

Vi er altid parate til at hjælpe med tilmelding, hvis du oplever problemer hermed. Ring da venligst til kontoret på tlf. 4335 2850

Har du brug for økonomisk hjælp til betaling af musikskole-undervisning,
skal du selv henvende dig til  BROEN Høje-Taastrup ved at klikke på dette link: Om BROEN Høje-Taastrup
BROEN Høje-Taastrup er en forening, der hjælper udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv.

Oprettet fre 1 sep 2017 af Gitta Jensen i Andet, Nyheder
Kommentarer lukket til NYT fra elevklubben Boxen: Sådan tilmelder du dig til elevklubben sæson 2018/2019

Velkommen til sæson 2018/19 i Boxen

Boxens 21. sæson bliver nu skudt i gang, og du kan nu som musikskoleelev tilmelde dig denne sæson. Alle er velkomne. I Boxen er vi godt i gang med årets planlægning, og tilbyder i år teaterture, Julebanko og mange andre aktiviteter. Vi tilbyder også støtte til elever i forbindelse med musikskolerelaterede arrangementer.

Vi lægger stor vægt på det sociale samvær uden for den normale undervisning, så man kan få nye og sjove oplevelser med andre musikskoleelver på tværs af instrumentgrupper. Så skynd dig, at tilmelde dig. Vi kommer til at være synlige på musikskolen og på Facebook, og derudover vil der løbende komme mails ud om arrangementer.

Det koster 150 kr. for medlemskab. For at blive tilmeldt skal du gennem disse 2 hurtige trin:

1. Send en e-mail til boxenhtk18@gmail.com med navn + elevnr. + e-mailadresse. (Kan elevnr. ikke findes, kan fulde navn bruges i stedet).

2. Overfør 150 kr til: reg.nr.: 2275, kontonr.: 0810 721 200. Skriv dit elevnr./fulde navn i feltet, så vi kan se det er dig, der har betalt.

Velkommen i Boxen!

Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner fra bestyrelsen: Janne, Christoffer, Sofia, Andreas og Caroline

Kom og vær med i et af vores bands, orkestre, ensembler eller kor

Oprettet ons 30 sep 2015 af Jan Hansen i Andet, Forside, Nyheder
Kommentarer lukket til Kom og vær med i et af vores bands, orkestre, ensembler eller kor

På Musikskolen kan du være med i bands, orkestre, ensembler eller kor, hvor du møder en masse andre med en musikalsk interesse. Alle disse sammenspilsgrupper har et fantastisk musikalsk fællesskab og spiller mange koncerter og tager på ture m.m. Når du er med i et band, orkester, ensemble får du også instrumentalundervisning. Se videre under sammenspil og instrumentalundervisning.

Forfattere

Månedligt arkiv