Generalforsamling i HOPE

Oprettet fre 3 nov 2017 af Jan Hansen i Andet, Forside, Nyheder
Kommentarer lukket til Generalforsamling i HOPE

Indkaldelse til stiftende generalforsamling for foreningen

House Of Performance – HOPE

Tirsdag d. 7.november 2017 kl. 18 på Taastrup Teater

 

Efter at byrådet, med budgetvedtagelse for 2018, har sikret at, der kan eksistere et HOPE fremover, så ønsker en kreds af interessenter, at oprette en forening, der kan støtte børns og unges deltagelse i orkestret HOPE samt orkestrets øvrige aktiviteter.

Der indkaldes derfor til stiftende generalforsamling på tirsdag d. 7. november kl. 18 på Taastrup Teater. Alle der ønsker at støtte HOPE og arbejdet omkring HOPE er velkomne til generalforsamlingen.

Klik her for at læse videre…


Valg til Musikskolens bestyrelse

Oprettet tors 12 okt 2017 af Jan Hansen i Andet, Forside, Nyheder
Kommentarer lukket til Valg til Musikskolens bestyrelse

Mandag d. 6. november er der valg af 3 forældre-repræsentanter til Musikskolens bestyrelse. Valgperioden er 2 år. Vi holder 4-5 møder om året og bestyrelsesmedlemmer deltager også i en del af Musikskolens pædagogiske weekend.

Bestyrelsen er vigtig for Musikskolen har rimelig store kompetencer i forhold til hvad der skal ske i og omkring Musikskolen. Som bestyrelsesmedlemmer får man ikke bare indsigt og medbestemmelse i Musikskolens drift og udvikling, men også indsigt i andre områder af kommunens virke herunder i særdeleshed det øvrige kulturliv.

Der er mange spændende opgaver i den kommende tid f.eks. Videre udvikling af Musikskolens sammenspilstilbud, opfølgning på Musikskoletænketankens rapport, evt. flytning af Musikskolen til det nye Børne– og Kulturhus, videre udvikling af HOPE og samarbejde med skolerne og daginstitutioner.

Kandidater bedes gerne på forhånd sende en mail til musikskoleleder Jan Hansen på mail: janhan@htk.dk. Her kan man også få yderligere informationer.

 


NYT fra elevklubben Boxen: Sådan tilmelder du dig til elevklubben sæson 2017/2018

Oprettet fre 1 sep 2017 af Gitta Jensen i Andet, Nyheder
Kommentarer lukket til NYT fra elevklubben Boxen: Sådan tilmelder du dig til elevklubben sæson 2017/2018

Velkommen til sæson 2017/18 i Boxen

Boxens 21. sæson bliver nu skudt i gang, og du kan nu som musikskoleelev tilmelde dig denne sæson. Alle er velkomne. I Boxen er vi godt i gang med årets planlægning, og tilbyder i år teaterture, Julebanko og mange andre aktiviteter. Vi tilbyder også støtte til elever i forbindelse med musikskolerelaterede arrangementer.

Vi lægger stor vægt på det sociale samvær uden for den normale undervisning, så man kan få nye og sjove oplevelser med andre musikskoleelver på tværs af instrumentgrupper. Så skynd dig, at tilmelde dig. Vi kommer til at være synlige på musikskolen og på Facebook, og derudover vil der løbende komme mails ud om arrangementer.

Det koster 150 kr. for medlemskab. For at blive tilmeldt skal du gennem disse 2 hurtige trin:

1. Send en e-mail til boxenhtk18@gmail.com med navn + elevnr. + e-mailadresse. (Kan elevnr. ikke findes, kan fulde navn bruges i stedet).

2. Overfør 150 kr til: reg.nr.: 2275, kontonr.: 0810 721 200. Skriv dit elevnr./fulde navn i feltet, så vi kan se det er dig, der har betalt.

Velkommen i Boxen!

Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner fra bestyrelsen: Janne, Christoffer, Sofia, Andreas og Caroline


Kom og vær med i et af vores bands, orkestre, ensembler eller kor

Oprettet ons 30 sep 2015 af Jan Hansen i Andet, Forside, Nyheder
Kommentarer lukket til Kom og vær med i et af vores bands, orkestre, ensembler eller kor

På Musikskolen kan du være med i bands, orkestre, ensembler eller kor, hvor du møder en masse andre med en musikalsk interesse. Alle disse sammenspilsgrupper har et fantastisk musikalsk fællesskab og spiller mange koncerter og tager på ture m.m. Når du er med i et band, orkester, ensemble får du også instrumentalundervisning. Se videre under sammenspil og instrumentalundervisning.


Velkommen til Høje-Taastrup Kommunale Musikskole.

Oprettet tirs 7 aug 2012 af Jan Hansen i Forside
Kommentarer lukket til Velkommen til Høje-Taastrup Kommunale Musikskole.

Musikskolens mål er at udvikle såvel musikalske kompetencer som livskompetencer hos sine elever. Målet er også at være en vigtig del af Høje-Taastrup Kommunes musik- og kulturliv.

Klik her for at læse videre…
Nyt fra blog’en…


Find os på Facebook

Tryk på knappen herunder for at dele et link til denne side med dine venner. Du kan også finde Musikskolen på Facebook ved at klikke på linket.

Delt om MusikskolenArkiver


Kategorier


Admin


Kategorier


Forfattere


Månedligt arkiv