Sidste nyt om opkrævninger

Oprettet ons 28 aug 2019 af Gitta Jensen i Andet, Nyheder
Kommentarer lukket til Sidste nyt om opkrævninger

Besked mdt. d. 16.12.19 fra kommunens Opkrævningsafd.:

Hvis du er i tvivl om du har betalt, kan du ringe til 43591000 og bede om Opkrævningen, så  hjælper de dig med info!

Opkrævning for 2. sammenspils-rate (= sidste sammenspils-rate)  samt 3. instrumental-rate  sæson 2019/2020 er på vej til jeres e-Boks medio december 2019. Opkrævning udsendes af kommunens opkrævningsafdeling.

Hvis man ikke er tilmeldt e-Boks, vil opkrævning blive sendt til jer pr. brevpost !

På opkrævningens specifikation fremgår det, hvordan beløbet er sammensat.

Du har også mulighed for at checke om opkrævnings-beløb er i overensstemmelse med den rate-oversigt (Blå bjælke : Betalinger), du kan se på elevintra*
*Du logger ind på elev-intra ved dette link, hvor du også har mulighed for at anvende dit NemID:
Instrumental-elever har pr. medio december 2019 hermed modtaget opkrævning for første, anden og tredje rate – samt evt. efter-opkrævning for udleveret bog, instrumentleje o.a.
Sammenspils-elever (Minimus-, Maximus-, Grundskole-, Karrusel- samt Violinværksted) har pr. medio december 2019 hermed modtaget opkrævning for første og sidste rate
N.B. Gebyr skal betales, hvis forfaldsdato ikke overholdes – her bringes Høje-Taastrup Kommunes regler herom:
  • Der tages 100 kr. en rykker

• Hvis der ikke betales efter rykkeren på 100 kr. sendes fordringen til SKAT

Det er ikke muligt at kommentere.

Forfattere

Månedligt arkiv