Sidste nyt om opkrævninger

Oprettet ons 28 aug 2019 af Gitta Jensen i Andet, Forside, Nyheder
Kommentarer lukket til Sidste nyt om opkrævninger

Musikskolen har d. 27.11.19 modtaget denne info fra  OPKRÆVNINGS-AFDELINGEN i HØJE-TAASTRUP KOMMUNE:

OPKRÆVNINGER gen-UDSENDT I DAG D. 27.11.19 FRA HØJE-TAASTRUP KOMMUNEs opkrævningsafdeling

De vil blive sendt til jeres e-Boks – eller pr. brevpost, hvis man ikke er tilmeldt e-Boks!

Skulle man i mellemtiden have betalt, se KUN på specifikationerne, for først NU kan man se, hvordan beløbet er sammensat

Det er forfaldsdato på selve opkrævningen, der gælder – men pga julen står for døren, vil man først modtage rykker d. 30.1.2020 for manglende betaling!!

________________________________________________________________________________________________

Til alles info oplyser Musikskolen, at man kan checke på ELEVENS INTRA*.
Her HAR DU MULIGHED FOR AT SE SÆSONENS OPKRÆVNINGER, så du kan sammenligne med den/de opkrævninger, du har modtaget!!
*Du logger ind på elev-intra ved dette link, hvor du også har mulighed for at anvende dit NemID:
Instrumental-elever har modtaget 2 opkrævninger (første og anden rate)
Sammenspils-elever (Minimus-, Maximus-, Grundskole-, Karrusel- samt Violinværksted) har modtaget 1 opkrævning (første opkrævning)
N.B. Gebyr skal betales, hvis forfaldsdato ikke overholdes – her bringes Høje-Taastrup Kommunes regler herom:
  • Der tages 100 kr. en rykker

• Hvis der ikke betales efter rykkeren på 100 kr. sendes fordringen til SKAT

Det er ikke muligt at kommentere.

Forfattere

Månedligt arkiv