Valg til Musikskolens bestyrelse

Oprettet tors 12 okt 2017 af Jan Hansen i Andet, Forside, Nyheder
Opret første kommentar

Mandag d. 6. november er der valg af 3 forældre-repræsentanter til Musikskolens bestyrelse. Valgperioden er 2 år. Vi holder 4-5 møder om året og bestyrelsesmedlemmer deltager også i en del af Musikskolens pædagogiske weekend.

Bestyrelsen er vigtig for Musikskolen har rimelig store kompetencer i forhold til hvad der skal ske i og omkring Musikskolen. Som bestyrelsesmedlemmer får man ikke bare indsigt og medbestemmelse i Musikskolens drift og udvikling, men også indsigt i andre områder af kommunens virke herunder i særdeleshed det øvrige kulturliv.

Der er mange spændende opgaver i den kommende tid f.eks. Videre udvikling af Musikskolens sammenspilstilbud, opfølgning på Musikskoletænketankens rapport, evt. flytning af Musikskolen til det nye Børne– og Kulturhus, videre udvikling af HOPE og samarbejde med skolerne og daginstitutioner.

Kandidater bedes gerne på forhånd sende en mail til musikskoleleder Jan Hansen på mail: janhan@htk.dk. Her kan man også få yderligere informationer.