Oprettet fre 1 sep 2017 af Gitta Jensen i Andet, Nyheder
Kommentarer lukket til NYT fra elevklubben Boxen: Sådan tilmelder du dig til elevklubben sæson 2017/2018

Velkommen til sæson 2017/18 i Boxen

Boxens 21. sæson bliver nu skudt i gang, og du kan nu som musikskoleelev tilmelde dig denne sæson. Alle er velkomne. I Boxen er vi godt i gang med årets planlægning, og tilbyder i år teaterture, Julebanko og mange andre aktiviteter. Vi tilbyder også støtte til elever i forbindelse med musikskolerelaterede arrangementer.

Vi lægger stor vægt på det sociale samvær uden for den normale undervisning, så man kan få nye og sjove oplevelser med andre musikskoleelver på tværs af instrumentgrupper. Så skynd dig, at tilmelde dig. Vi kommer til at være synlige på musikskolen og på Facebook, og derudover vil der løbende komme mails ud om arrangementer.

Det koster 150 kr. for medlemskab. For at blive tilmeldt skal du gennem disse 2 hurtige trin:

1. Send en e-mail til boxenhtk18@gmail.com med navn + elevnr. + e-mailadresse. (Kan elevnr. ikke findes, kan fulde navn bruges i stedet).

2. Overfør 150 kr til: reg.nr.: 2275, kontonr.: 0810 721 200. Skriv dit elevnr./fulde navn i feltet, så vi kan se det er dig, der har betalt.

Velkommen i Boxen!

Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner fra bestyrelsen: Janne, Christoffer, Sofia, Andreas og Caroline

Det er ikke muligt at kommentere.

Countdown Timer

• Ingen datoer er tilstede